Žiri sastavljen od poznatih hrvatskih arhitekata odabrao je TOP 10 najboljih projekata u tri kategorije velikog nagradnog natječaja D&D GRAND PRIX 2019. Naš ured u Samoboru odabran je u TOP 10 najljepših u Hrvatskoj u kategoriji – najljepši ured!

Za one koji nas još nisu posjetili i uživo doživjeli, ured u najužem centru Samobora sastoji se od dvije prostorije. Svaka predstavlja zasebni brend, Adriatic Coaching i Adriatic-Architecture, a međusobno su povezani sa dvije stepenice uzdignutim međuprostorom, koji simbolički predstavlja srce ureda gdje se susreću sport i arhitektura. Naime, dok u jednom dijelu ureda našim klijentima pomažemo u odabiru i postizanju sportskih ciljeva, u drugom provodimo konzultantsko-projektantske usluge na području opremanja interijera i arhitekture općenito. Naš je ured time među rijetkima u Hrvatskoj gdje se sportske medalje i pehari isprepliću sa uzorcima tapeta i tkanina, dizajniranim namještajem i promišljenim rješenjima rasvjete. Ovdje se na dnevnoj razini postavljaju novi izazovi, poput nastupa na maratonskoj utrci ili na najtežem jednodnevnom ispitu ljudske izdržljivosti – IRONMAN-u, no istodobno se planiraju idejni i izvedbeni projekti potrebni da se ostvari ideja lijepe arhitekture i interijera. Kupaonica sa tuš kabinom, pozicionirana u središnjem dijelu, možda je neuobičajen element za jedan mali ured ali upravo je mogućnost tuširanja ljeti olakšala našim zaposlenicima da na posao dolaze i biciklom što se uklapa u našu metodu.

Ovdje priča ne prestaje, jer slijedi još konačni izbor za najljepši ured u Hrvatskoj za koji i vi možete dati svoj glas!  Glasaj preko Jutarnji.hr

Uskoro više fotografija o našim uredima na adresi Starogradska 1 u Samoboru.

Leave a Reply